Trampolini v nakupovalnih središčih

Ste tudi vi eden izmed tistih staršev, ki pripelje otroka na trampoline in potem gre po svoje? Jaz priznam, da sem res vesela, ko lahko grem v nakupovalni center in dam otroka v zabaviščni park, da se igra in imam tako malo časa zase. Vsi vemo, kako je hoditi z otroci po trgovinah. Postanejo tečni, ker jim prav nič ne paše, da morajo neprestano hoditi za starši. 

Trampolini v nakupovalnih središčih

Bila je sobota in z možem sva se odločila, da greva kupit nekaj spomladanskih oblačil. Ker nisva imela varstva, sva otroka vzela z seboj. Niti se nisva zavedala, da bodo ta dan trmpolini pred nakupovalnim centrom in tako je najin sin bil ves srečen, ko je videl, da bi lahko šel skakat, midva pa sva tudi videla rešitev. Rešitev je bila ta, da je on šel na trampoline, midva pa po nakupih. Ker je imel poskrbljeno za varstvo, sva bila še kako sproščena. Nisva šla samo po nakupih, privoščila sva si elo kavico v miru. Saj razumete tisti, ki mate otroke, kako je spiti kavo v miru. 

Trampolini so res velika rešitev za starše, ki morajo obaviti nakup in nimajo varstva. Meni je to zelo lepa gesta in če je še gratis, je še toliko lepše. Sama bi bila tudi pripravljena plačati, da bi dala v tistem kratkem času otroka v varstvo, ker bi tako hitreje in mirneje opravila nakup.

Zakaj so trampolini tako zanimivi za otroke?

Ravno zato, ker lahko skačeš visoko in se zabavaš. Tudi odrasli včasih poskusijo in nasmeh na obrazu je kar takoj viden. Seveda je to zabava in prav bi bilo, da bi bili trampolini dostopni v vsakem nakupovalnem centru in tudi kje zunaj. Otroci naj skačejo in se gibajo, akr je za njih glavnega pomena. Kasneje bodo še preveč sedeli in se ne bodo gibali, tako se lahko gibajo sedaj, trampolini pa so idealna rešitev za gibanje.